Untuk paparan terbaik, sila layari menggunakan Mozilla Firefox, Google Chrome atau Safari

0 Kad nikah pintar diproses segera

Thursday, May 26, 2011

CONTOH kad nikah pintar yang akan dikeluarkan pada hari sama jika memohon di ruang pameran e-Nikah JHEAIK sempena Karnival Halal Kelantan bermula Sabtu ini.

KOTA BHARU – Pasangan suami isteri yang belum mempunyai kad nikah pintar boleh memohon untuk mendapatkannya di ruang pameran Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Kelantan (JHEAIK) sempena Karnival Halal Kelantan 2011 yang akan bermula Sabtu ini.

Ketua Penolong Pengarah Pendaftaran Undang-Undang Keluarga JHEAIK, Hasnan Ramli berkata, sesiapa yang memohon kad tersebut pada hari karnival di ruang pameran e-Nikah, proses akan dibuat serta-merta.

“Biasanya kad nikah pintar perlukan tempoh 30 hari untuk diproses sebaik permohonan diterima tetapi pada karnival ini, kita menyediakan perkhidmatan yang istimewa di mana ia akan diproses segera.

“Kita juga menyediakan perkhidmatan mengambil gambar bagi pasangan yang membuat permohonan dan dalam tempoh beberapa jam, kad mereka akan disiapkan. Bayaran yang dikenakan adalah sebanyak RM50,” ujarnya.Related Posts by Categories0 comments

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
back to top