Untuk paparan terbaik, sila layari menggunakan Mozilla Firefox, Google Chrome atau Safari

0 The making: Transformers 3 (The Dark of the Moon)

Saturday, January 08, 2011

Transformers 3, secara rasminya dikenali sebagai Transformers: The Dark Of The Moon turut dibintangi Frances McDorman dan John Malkovich, dan bakal ditayangkan di Britain pada 1 Julai 2011.

Tidak banyak maklumat didedahkan mengenai jalan cerita filem terbaru itu, tatkala pengarahnya Micheal Bay menyatakan bahawa ia mungkin menjadi filem terakhir di bawah francais itu.

Mari kita lihat beberapa keping gambar menarik produksi filem Transformers 3.

"Sebagai sebuah filem trilogi, ia benar-benar berakhir. Transformers mungkin dihidupkan semula, namun saya berpendapat ini adalah penamat yang muktamad.

"Filem ini lebih daripada sekadar misteri, ia berkaitan tentang apa yang kita tahu sebagai sejarah ketika kita membesar semasa zaman kanak-kanak dengan apa yang sebenarnya terjadi," ujar Bay.

Filem ini memang lambat lagi akan ditayangkan iaitu pada 1 Julai 2011 di semua pawagam di Malaysia. Tapi selepas melihat gambar-gambar di atas, banyak gambar keretakan?  Mana gambar transformers?  Tunggu bulan Julai akan datang okay =)

Paling sedih ialah ada pihak tertentu tergamak melakukan seperti gambar di bawah, astaghfirullah .. mereka mempermainkan agama Islam dengan tujuan mempromosikan filem tersebut dan melabelkan pada Kaabah .. semoga mereka ini segera mendapat petunjuk Allah ..Related Posts by Categories0 comments

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
back to top