Untuk paparan terbaik, sila layari menggunakan Mozilla Firefox, Google Chrome atau Safari

4 WAJIB BACA: Mengapa Orang Yahudi Sendiri Tidak Minum Coke dan Pepsi?

Monday, December 28, 2009



LAGI KEBURUKAN TENTANG COKE

Mengapakah kite masih minum Coke atau Pepsi tidak kiralah samada di KFC, McD, Burger King, atau di mana sahaja? Sedangkan umat Islam, iaitu kita sendiri tau bahawa musuh-musuh Islam (yahudi/israel) memang berhasrat menjatuhkan Islam!

Disampaikan oleh seorang sahabat…..

Mungkin sesetengah daripada kita masih minum air Coke n Pepsi tapi sekadar berkongsi untuk membuktikan bahawa Coke dan Pepsi adalah salah satu strategi musuh Islam! Disamping itu, kita mesti boikot semua produk musuh Islam seperti gambar di bawah.


Last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu… masa dia belajar kat mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita… dulu ada sorang mamat yahudi ni datang egypt to study the muslims’ lifestyle kat sana setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya. dia nak carik jalan untuk serang cara lain.

Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat mesir tu. dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men & women.

Menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sbb diorg tahu
apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama keturunan, diorg tak
nak le mandul! kalau korang pernah terima forwarded email pasal bertapa
acidicnya coke tu sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing
compounds) and boleh buat cucitoilet! and for ladies, kalau minum coke
boleh cause menstruation if you’re a wee bit late. so kalau minum banyak
& atthat time baru lekat zuriat, ada chances keguguran le, kan ? Therefore,
untuk kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish
companies, pls stop drinking & buying coke & pepsi.


Allahuakbar!



Related Posts by Categories



4 komen

Its a gewd infO sod!
GT da byk bce bout dis bfore.
Tkot!

December 28, 2009 at 12:19 PM
Aidi-Safuan said...

hehe...tuh la pasal.orang islam nih senang terpengaruh ngan iklan

December 28, 2009 at 12:37 PM
eb! said...
eb! said...

itulah, kite kena cari jalan supaya kita tak mudah dipengaruhi oleh mereka!

December 28, 2009 at 6:30 PM
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
back to top