Untuk paparan terbaik, sila layari menggunakan Mozilla Firefox, Google Chrome atau Safari

15 BARU: Tolong Bantu Saya Ubah Blog Saya ...

Monday, December 14, 2009

Assalamualaikum wbr ...

BANTU SAYA UBAH BLOG SAYA SEKARANG -- EPISODBARU.BLOGSPOT.COM





Terima kasih di atas sokongan u all selama ini kerana menyokong blog ini ^-^
Entri kali ini merupakan sebahagian daripada perjalanan Contest Cabaran Level Master KamiBlogger (Level 3) Oleh itu, saya memohon jasa baik u all
semua yang menyokong saya selama ini untuk memberi komen di entri ini, ok?

Sebelum itu, saya ingin share dengan u all tentang kewujudan blog ini dengan
menjawab soalan-soalan berikut:

1. Apa yang menarik mengenai blog anda?

Episodbaru.blogspot.com
ingin menjadi sebuah blog yang simple tetapi padat dengan info yang dapat menarik minat pembaca berkunjung ke blog ini sebagai sumber maklumat penting, insyaallah ^-^

2. Kenapakah anda menyusun kedudukan blog anda seperti sekarang?

Episodbaru.blogspot.com disusun mengikut template yang bersesuaian dengan isi
kandungan blog dan boleh menarik minat pembaca.

3. Apakah konsep Blog anda?

Blog informasi, Simple tapi padat!

4. Adakah anda inginkan Trafik?

Sudah tentu Trafik sangat penting untuk meningkatkan jumlah pembaca pada
masa akan datang.

5. Apakah perancangan blog anda masa depan?

Ingin berkembang sehingga mempunyai domain sendiri, insyaallah dan dapat
memberikan info dan design website yang kreatif, insyaallah!

6. Adakah blog anda berat dan bagaimana anda nak atasinya?

Yes, episodbaru.blogspot.com telah dimuatkan dengan pelbagai script, widget
serta aplikasi lain seperti gambar, video dan sebagainya. Oleh itu, saya
telah mencuba untuk mengurangkan penggunaan widget atau aplikasi lain
bagi melancarkan performance blog saya.

Kesimpulannya, episodbaru.blogspot.com amat memerlukan komen pembaca
di luar sana selepas membaca artikel ini sebagai tanda sokongan u all kepada saya sebagai salah seorang peserta Contest Cabaran Level Master KamiBlogger (Now - level 3).

Segala cadangan, kritikan serta pujian amat dialu-alukan di entri ini ^-^
Thank you so much and love u all!!!

Thank you guys!

****Nota:
Jangan lupa vote Eb! dengan memberi komen di sini.


Related Posts by Categories



15 komen

Dak Wan said...

Semoga success selalu k?

December 15, 2009 at 12:20 AM
Anno-R said...

wish u sis semoga dpt domain sendiri. hahahaha..
pasti masyuk n gempak.
*hwaiting* (^ o ^ )o

December 15, 2009 at 8:54 AM
xyncaholic said...

salam..semoga berjaya dalam contest ini..blog ni dah ok dah..loading pon tak berat..gud luck k..

December 15, 2009 at 9:29 AM
eb! said...

thanx kawan2...wish me all the best...thanx so much for your support muahahahaaaahaxxxxxx!!!
love u =)

December 15, 2009 at 10:12 AM
Lady Nass said...

blog ni dah cukup menarik. kalau orang tak tengok domain. mreka mesti ingat blog ini domain sendiri. hehe.

December 15, 2009 at 2:03 PM
Cik Norfa said...

good luck ye...
salam kenal!

December 15, 2009 at 2:04 PM
eb! said...

terima kaceh, dak wan, anno r, xyncaholic, lady nass, cik norfa...u all je yg sudi nk komen, org lain tak sudi pun....sedih, huhuhuh...tade harapan nk menang pun contest, tak ramai komen...

December 15, 2009 at 2:53 PM
anis said...

nice.....usaha lgi ngan tjuk2 yg lain...good luck...semoga allah menyayangi anda setiap waktu...insyaallah....semoga brgembira...jgn sdih2...byk kan berdoaaa...

December 15, 2009 at 8:23 PM
eb! said...

thanx anis =)
insyaallah...

December 15, 2009 at 8:25 PM
silbi abigail said...

gunakan widget yg dpt brinteraksi dgn pmbaca atau sbg kemudhan pmbaca mcapai web yg len. olahkan blog sbg home page bg pmbaca tegar blog ini.

December 15, 2009 at 10:32 PM
eb! said...

thanx silbi..leh tak berikan contoh yg dimaksudkan oleh silbi? insyaallah, saya cuba yg terbaik untuk memperbaiki blog ini =)

December 15, 2009 at 11:13 PM
Dak Wan said...

Muzik tu tak bleh switch off erk? Pastu alih widget nya keatas k. Senang kalau pembaca nak tutup. Kalau boleh jangan bagi auto play jadi masalah sebab komputer pembaca@reader akan jadi "kejang"@lambat loading.

December 16, 2009 at 12:12 AM
eb! said...

k dak wan, insyaallah..usaha akan diteruskan untuk mengedit layout blog ini ek hehhee =)
thanx a lot for the recommendation, i like...

December 16, 2009 at 12:24 AM
munchie lovea said...

miss..blog miss ni da ok tau..info pom best2..sye suke bce tp sye ta tau nk kmen apa..hehehe..gud luck miss!! love u!!!

December 16, 2009 at 4:39 PM
eb! said...

hehehee nafeesa@munchie lovea...thanx tau...miss pun masih belajar lagi ni...blog u pun comel tau, mcm orgnye, hhehee..lau u free, slalulah bkunjung sini eh...komen je takpe =)

December 16, 2009 at 5:28 PM
:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
back to top